FRIPTURĂ: Coaste de viţel cu morcovi

.

Invata sa prepari o friptura delicioasa din coaste de vitel cu mirodenii si morcovi crocanti.

PENTRU 4 PERSOANE – PREPARARE: 20 MINUTE – FIERBERE: 2 ORE

► 1,2 kg coaste de viţel
► 1 lingură zahăr
► 2 legături de morcovi tineri
► 2 linguri ulei de turnesol
► 4 cepe verzi
► 30 g unt
► 1 cub supă de vită
► 150 g smântână
► pătrunjel
► sare, piper măcinat
Încearcă şi reţeta noastră de ruladă de viţel cu orez

►Se prepară supa, diluând cubul în 500 ml de apă fiartă. Uleiul şi untul se încing într-o cratiţă. Se pune carnea şi se rumeneşte la foc mic, pe ambele părţi. Se adaugă ceapa tocată mărunt, 200 ml de supă, se condimentează cu sare şi piper, apoi se acoperă şi se lasă la foc mic, 1 oră şi jumătate.
► Se curăţă morcovii, se păstrează puţin din partea verde, apoi se opăresc 5 minute în apă fiartă sărată, se scurg de apă şi se pun în cratiţă, cu zahărul, după care se mai fierbe 30 de minute. Spre sfârşit, se adaugă smântâna şi pătrunjelul tocat şi se mai dă cu sare şi piper.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton