Combinaţiile ingredientelor atunci când vine vorba despre reţetele raw nu au limită.
Astăzi m-am gândit să aleg caisele confiate, ca ingredient principal. Să vedem de ce avem nevoie pentru acest desert minunat, rapid şi incredibil de gustos.
Ingrediente:
300 grame caise confiate
300 grame nuci caju
prune uscate sau stafide
miere
sare
un beţisor de vanilie
scorţişoară
zeama de la o lămâie
ulei de cocos
ulei de mentă
unt de cacao
Pentru blat, nucile caju se amestecă în blender cu stafidele, puţină miere, un praf de sare şi apă. După ce s-a transformat într-o compoziţie suficient de tare, acest blat se pune într-un inel alimentar.
Stratul următor, care este de fapt crema, se pregăteşte din caisele confiate, câteva nuci caju, câteva bucăţi din vanilie, zeama de lămâie, uleiul de cocos date, de asemenea, prin blender.
Glazura se face din unt de cacao topit în care se pun câteva picături de ulei de mentă şi puţină miere.
După ce a fost montat, înainte de a fi servit, tortul se pune la frigider circa două ore.