Învaţă să prepari un desert exotic cu mango, uşor şi delicios. Iată reţeta pentru spumă de mango cu fistic şi frişcă.
Ingrediente:
► 700 g pulpă de mango
►3 foi gelatină
►2 linguri apă
►200 ml frișcă lichidă
►3 linguri zahăr
►sucul unei lămâi verzi
Pentru servit:
►frișcă
►100 g fistic măcinat grosier
Încearcă şi reţeta noastră de cotlet de porc cu mango
1. Se curăță mango, se scoate sâmburele și se mixează fructul pentru a obține un piure.
2. Gelatina se înmoaie în apă pentru 5 minute și apoi se pune la bain-marie pentru a se dizolva. După aceea, se adaugă în piureul de mango.
3. Se bate frișca rece cu zahărul și apoi se adaugă în compoziția cu mango.
4. Amestecul obținut se toarnă în pahare, se stropeşte cu sucul lămâiei verzi și se dă la frigider pentru 5 ore. Se serveşte ornată cu frișcă și fistic.