Faptul că unele alimente sunt afrodisiace este demult ştiut, iar ghimbirul, seminţele, nucile şi ananasul sunt printre cele mai bun opţiuni. Iată o reţetă de părjitură cu ananas, ghimbir şi seminţe de in, pentru creşterea apetitului sexual şi un orgasm zguduitor.Seminţele de in, de floarea soarelui, de soia sau dovleac sunt foarte bune pentru stimularea hormonilor sexuali. Consumul unei linguriţe de seminţe de in pe zi ajută producţia de testosteron şi creşte apetitul sexual.În plus, acizii graşi omega 3 sunt buni în lupta cu oboseala şi stresul, ceea ce ajută la creşterea chefului de activităţi în dormitor, chiar şi după o zi grea la serviciu.Citeşte şi reţeta noastră de cheesecake cu struguri şi jeleu de vin care îmbunătăţeşte circulaţia sângeluiNucile sunt bune deaorece oferă organismului energia pentru a duce la capăt o seară memorabilă. Nicio partidă de sex nu poate fi satisfăcătoare, dacă partenerii sunt lipsiţi de energie.Toate fructele sunt benefice când vine vorba de apetit sexual, dar bananele şi ananasul sunt cele mai bune. Ambele conţin bromelină, o enzimă digestivă care combate impotenţa bărbaţilor şi creşte libidoul femeilor şi bărbaţilor deopotrivă.Încearcă şi reţeta noastră de prăjitură în straturi cu banane şi nuci pentru păr şi unghii puternice.Ghimbirul îmbunătăţeşte circulaţia periferică, inclusiv cea care aduce un aport suplimentar de sânge organelor genitale. Astfel, pe lângă o aromă deosebită, ghimbirul intensifică circulaţia din zona intimă, aducând orgasmul mai aproape atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.Ingrediente:2 ceşti făinăPraf de coptUn praf de sare de mare3 linguri seminţe de in tocate în mixerO linguriţă coajă de lămâie rasăO linguriţă ghimbir proaspăt ras¼ ceaşcă ulei de cocos sau de măsline600 grame ananas din conservă (păstraţi sucul într-un vas separat)¾ ceaşcă sirop de agave sau 200 grame zahărEsenţă de vanilie1 ceaşcă nucă măcinată finCireşe confiate sau felii de kiwi pentru decorCiteşte mai departe şi modul de preparare al prăjiturii cu ananas şi ghimbir pentru un orgasm zguduitor, pe pagina următoare!Mod de preparare:Încălziţi cuptorul la 180 de grade (treapta a treia). Ungeţi cu ulei şi tapetaţi cu făină o tavă pentru prăjituri.Amestecaţi într-un castron făina, praful de copt, sarea, nucile şi seminţele de in.În alt vas amestecaţi uleiul de cocos, sucul de la ananas, siropul de agave şi aromele (vanilie, ghimbir, coajă de lămâie).Turnaţi amestecul umed peste cel uscat şi amestecaţi bine, până la omogenizare. Puneţi bucăţile sau feliile de ananas pe fundul tăvii de prăjituri şi turnaţi aluatul deasupra.Coaceţi la foc mediu circa 25-35 de minute, sau până ce aluatul se face auriu deasupra şi trece testul cu scobitoarea.Lăsaţi să se răcească puţin şi întoarceţi tava ca la tortul clasic de mere, astfel încât prăjitura să fie cu feliile de ananas în sus. Ornaţi cu cireşe confiate sau felii de kiwi şi serviţi la ceai, cafea sau cu frişcă.Poftă bună !