DESERT: Pandişpan cu cireşe

.

Invata sa prepari un desert cu cireșe zemoase in blat pufos de pandispan.
►125 g făină
► 1 linguriţă praf de copt
► 6 ouă
► 1 vârf de cuţit subţire de sare
► 225 g zahăr
► 2 linguri suc de lămâie
► coaja rasă de la o lămâie
► 1 fiolă esenţă de vanilie
► 300 g cireşe curăţate
Încearcă şi reţeta noastră de prăjitură delicioasă cu cireşe

1 Într-un castron se amestecă făina, praful de copt şi sarea. Se lasă aşa.
Se bat gălbenuşurile până se albesc şi apoi se adaugă zahărul, coaja rasă, sucul de lămâie şi vanilia. Se amestecă foarte, foarte bine.
2 În amestecul de gălbenuşuri se adaugă făina, praful de copt şi sarea. Se bat albuşurile spumă şi se adaugă uşor peste compoziţia de gălbenuşuri cu făină.
3 Tava de copt se unge cu unt, se toarnă aluatul şi se aşază cireşele. Se dă la cuptor 55 de minute. Apoi, se lasă 10 minute să se răcorească.

Ultima modificare martie 11, 2022 3:34 pm

    
Vedete din Romania Vedete internationale