Astăzi este prima zi din anul nou hindus şi indienii de pretutindeni sărbătoresc evenimentul cu un festival al luminii numit Diwali. Am pregătit reţeta pentru unul dintre cele mai aromate deserturi pe care le-aţi gustat vreodată. Iată cum se prepară gogoşi gulab jamun cu apă de trandafiri şi fistic. Ingrediente gogoşi gulab jamun:
1 ceaşcă lapte praf
½ ceaşcă făină
½ linguriţă praf de copt
2 linguri unt
Lapte integral pentru legarea aluatului
Un praf de cardamom
Un praf de şofran
Fistic pisat, nucă de cocos
Unt topit sau ulei pentru prăjit (baie de ulei)
Ingrediente sirop de trandafiri:
2 ceşti zahăr
1 ceaşcă apă apa de trandafiri sau esenţă Citeşte mai departe şi află cum se prepară un desert indian cu gogoşi gulab jamun, apă de trandafiri şi fistic pe pagina următoare!