DESERT: Fursecuri cu marmeladă

.

Invata sa prepari niste fursecuri delicioase cu marmelada si migdale, ca la mama acasa.
► Ingrediente
►240 g făină
►120 g zahăr pudră
►50 g făină de migdale
►125 g unt
►un ou
►2-3 linguri apă
Pentru umplut:
►200 g marmeladă
Pentru decor:
►100 g migdale
Pentru glazură:
►100 g ciocolată neagră
Încearcă şi reţeta noastră de fursecuri cu ciocolată

► Preparare:
1. Se amestecă făina, zahărul, făina de migdale şi untul. Se adaugă oul şi apa.
2. Se mixează şi se dă aluatul la rece o oră. Se întinde apoi într-o foaie. Jumătate se taie cu o formă şi jumătate cu un pahar. Se aşază fursecurile în tava de copt tapetată cu hârtie de copt şi se coc 10 minute. Înainte de a le da la cuptor, pe jumătăţile tăiate cu paharul se înfige uşor câte o migdală. Marmelada se încălzeşte la bain-marie.
3. Se unesc fursecurile cu marmeladă şi se stropesc cu ciocolată topită la bain-marie.

    
Vedete din Romania Vedete internationale