Invata sa prepari niste fursecuri delicioase cu marmelada si migdale, ca la mama acasa.
► Ingrediente ►240 g făină ►120 g zahăr pudră ►50 g făină de migdale ►125 g unt ►un ou ►2-3 linguri apă Pentru umplut: ►200 g marmeladă Pentru decor: ►100 g migdale Pentru glazură: ►100 g ciocolată neagră
Încearcă şi reţeta noastră de fursecuri cu ciocolată
► Preparare: 1. Se amestecă făina, zahărul, făina de migdale şi untul. Se adaugă oul şi apa. 2. Se mixează şi se dă aluatul la rece o oră. Se întinde apoi într-o foaie. Jumătate se taie cu o formă şi jumătate cu un pahar. Se aşază fursecurile în tava de copt tapetată cu hârtie de copt şi se coc 10 minute. Înainte de a le da la cuptor, pe jumătăţile tăiate cu paharul se înfige uşor câte o migdală. Marmelada se încălzeşte la bain-marie. 3. Se unesc fursecurile cu marmeladă şi se stropesc cu ciocolată topită la bain-marie.