Iata cum sa prepari niste cupcakes delicioase din ciocolata si banana, cu crema de unt. Ingrediente:
►50 g ciocolată neagră
►80 g unt
►75 g miere fluidă
►125 g zahăr
►5 ouă
►80 g făină de migdale
►120 g făină
►20 g cacao
►un plic praf de copt
►120 ml frişcă lichidă Pentru cremă:
►100 g unt moale
►200 g zahăr pudră
►o banană
Pentru decor:
►30 g cacao
Încearcă şi reţeta noastră de briose cu aromă de cafea
1. Se topesc ciocolata ruptă bucăţi şi untul la bain-marie şi se lasă deoparte.
2. Ouăle se amestecă cu zahărul şi mierea, se adaugă făina de migdale, făina, cacaua, praful de copt, frişca şi apoi amestecul de ciocolată şi unt. Se repartizează în forme şi se coc 20-25 de minute. După coacere, se lasă să se răcească.
3. Pentru decor, untul, banana şi zahărul pudră se mixează, se ornează brioşele, se presară cu cacao şi se aduc la masă.