DESERT: Bomboane cu fistic

.

Iată cum să pregăteşti un desert inedit şi parfumat, în timp record. Învaţă şi tu să faci bomboane cu fistic după o reţetă uşoară.
► Ingrediente
► 300 g fistic
► 150 g nucă
► 100 g alune de pădure
► 250 g biscuiţi
► un plic zahăr vanilat
► 200 g zahăr pudră
► 3 linguri cacao
► 200 g unt
► 250 g ciocolată albă
► o lingură cafea instant
► 1-2 picături esenţă de fistic
► 100 ml frişcă lichidă
Încearcă şi reţeta noastră de bomboane de ciocolată

► Preparare:
1. Se topeşte ciocolata albă, se adaugă frişca lichidă, esenţa de fistic şi zahărul vanilat şi se lasă la baie de aburi.
2. Separat, se pun fisticul, nucile şi alunele pe o tavă şi se bagă în cuptorul încins unde se rumenesc. Se scot, se răcoresc şi se macină.
3. Într-un bol se pun biscuiţii sfărâmaţi, fisticul şi nuca măcinate, cacaua, ciocolata topită, untul, zahărul, cafeaua instant şi se încorporează. Se pregătesc bomboanele. Se modelează şi se trec prin restul de fistic şi se lasă la rece.

Ultima modificare aprilie 13, 2021 2:12 pm

    
Vedete din Romania Vedete internationale