Nimic nu se compară cu o cină internaţională şi legume fierte alături de carnati crocanţi. iată o reţetă delicioasă de tocană rusească şi cârnaţi.
► Ingrediente
► 8 cartofi
► 4 cârnați semiafumați de casă, ușor picanți
► ulei de floarea-soarelui
► o linguriță boia iute
► sare
► piper negru măcinat
► 2-3 lingurițe vin roșu
► o ceapă roșie
► pătrunjel proaspăt
► Preparare:
1. Cartofii se pun să fiarbă cu coajă în apă cu sare.
După ce au fiert, se scot, se lasă să se răcească și se decojesc.
2. Se taie cubulețe și se prăjesc apoi în ulei încins, până capătă o crustă aurie, după care se scot pe platou.
3. Se curăță ceapa, se taie solzișori și se călește în puțin ulei. Se înăbușă în vin roșu și se fierbe ușor.
4. Se adaugă boia, sare și piper și apoi cârnații tăiați felii. Se rumenesc bine și se servesc împreună cu cartofii.
Linge-te pe degete savurând această tocană de legume!
Ultima modificare octombrie 16, 2020 11:39 am