Invata sa prepari o supa consistenta cu carnati afumati si cartofi satiosi.
► Ingrediente ► 2 cepe ►2 cârnați afumați ►un ardei gras ►4-5 cartofi ►o linguriță boia dulce sau iute, după gust ►o lingură ulei ►sare ►2 ardei iuţi ►o legătură pătrunjel
Încearcă şi reţeta noastră de supă cu varza de Bruxelles
► Preparare: 1. În ulei încins, se pun cepele tăiate mărunt să se călească. După ce au devenit translucide, se adaugă și cârnații tăiaţi rondele. Se lasă 2 minute și se pun ardeiul gras tăiat cubuleţe, ardeii iuţi mărunţiţi, cu tot cu seminţe, şi boiaua. Se amestecă și se toarnă apă, în funcție de cât de groasă se dorește a fi supa. Se lasă la fiert 10 minute și apoi se pun cartofii curăţaţi şi tăiați cuburi. 2. Se lasă la fiert până ce și cartofii sunt făcuţi. Se potriveşte de sare şi se servește cu pătrunjel şi ardei iute.