REŢETE: Supă de ceapă

.

Învaţă să prepari o supă delicioasă de ceapă în stil franţuzesc, cu felii de pâine şi caşcaval gratinat.

Ingrediente:
►300 g ceapă
►80 g unt
►10 g făină
►un litru supă de pui din concentrat
Pentru servit:
►8 felii pâine de casă
►100 g cașcaval ras
►sare
►piper
Citeşte şi supă cremă de roşii
1. Se prepară mai întâi supa din apă și concentratul cu gust de pui și se lasă deoparte.
2. În oala de fiert supa, se topește untul și se pune ceapa tăiată peștișori. Se lasă
5 minute să se călească la foc mare și, după ce a devenit aurie, se presară făina. Se amestecă și apoi se toarnă supa caldă de pui. Se presară sare și piper și se lasă la fiert, la foc mic, cu oala acoperită.
3. Între timp, pâinea se pune în cuptorul încălzit, cu cașcaval deasupra și se lasă aproximativ 4 minute.
4. Supa se servește caldă cu câte două felii de pâine cu cașcaval gratinat.

    
Vedete din Romania Vedete internationale