Iată cum să prepari o salata de cartofi cu muştar dijon şi castraveţi, aromată cu ceapă roşie. este hrănitoare, săţioasă şi gustoasă foc!
► Ingrediente
► 8 cartofi
►muștar de dijon
►sare
►piper negru măcinat
►2 cepe roșii
►3 castraveți
►zeama de la 1-2 lămâi
►ulei de măsline
►o legătură pătrunjel
► Preparare:
1. Se spală cartofii și se fierb în coajă în apă cu sare. Se scot, se răcesc și se curăță. Se taie cubulețe și se pun într-un bol.
2. Separat, într-un alt bol, se pune muștarul și se amestecă cu uleiul, sarea și piperul.
3. Se adaugă sucul de lămâie, după gust, și se lasă la rece. Se taie ceapa roșie.
4. Se spală castraveții, se taie cubulețe și se pun în bolul cu cartofi, împreună cu ceapa și cu muştarul. Dacă mai este nevoie, se mai adaugă sare, piper și suc de lămâie. Se servește ornată cu pătrunjel.