REŢETE: Roşii umplute cu smântână

.

Invata sa prepari rosii umplute cu legume si smantana delicioase, rapid si simplu.
► Ingrediente
► 8 roşii
►200 g mazăre congelată
►150 g morcov congelat
►200 g boabe de porumb
►4 cartofi
►3 linguri maioneză
►2 linguri smântână
►sare
►piper
Incearcă şi reteta noastra de roşii umplute cu carne
► Preparare:
1. Roşiilor li se taie câte un căpăcel, li se goleşte miezul şi se presară cu sare în interior. Se lasă cu gura în jos să se scurgă.
2. Cartofii se fierb, apoi se taie cuburi mici. Maioneza se amestecă cu smântâna.
3. În apă clocotită cu sare se pun legumele congelate şi se lasă 10 minute. Apoi, se scurg bine. Porumbul se trece prin jet de apă şi se lasă la scurs.
4. Se amestecă toate legumele cu maioneza, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se umplu roşiile. Se lasă 30 de minute la frigider până la servire.

    
Vedete din Romania Vedete internationale