REŢETE: Pui cu bob

.

Iata cum sa prepari pulpele de pui intr-o varianta inedita, cu bob fiert si salam afumat.

Ingrediente:
►2 pulpe întregi de pui
►100 g bob fiert
►o ceapă
►2 linguri pastă de tomate
►150 g salam afumat
►½ legătură pătrunjel
►o lingură ulei
►sare
►piper
Încearcă şi reţeta noastră de pui cu ostropel
1. Se scoate osul de pe fiecare pulpă încercând, pe cât posibil, să se menţină forma iniţială a pulpei.
2. În ulei încins se căleşte ceapa tocată mărunt. După ce s-a înmuiat se adaugă salamul tăiat cubuleţe şi se lasă şi el la călit. Apoi, se pune pasta de tomate desfăcută cu puţină apă, bobul fiert, sare şi piper şi se lasă la fiert aproximativ 5 minute.
3. Carnea se aşază într-o tavă de cuptor, se toarnă sosul de bob şi salam, se mai adaugă puţină apă şi se dă la cuptor pentru
30 de minute.
4. Se serveşte cald, cu pătrunjel mărunt tocat.

    
Vedete din Romania Vedete internationale