Dacă vreţi să găsiţi o soluţie neinvazivă şi mai sănătoasă de mărire a sânilor, de ce să nu încercaţi o reţetă delicioasă de placinta? Mărarul şi somonul vă ajută să aveţi sâni mai mari şi mai fermi, în cel mai plăcut mod. Iată reţeta.Uleiul de măsline, nucile, migdalele, somonul au efecte benefice asupra glandelor mamare, crescând volumul sânilor fără pericolele unei terapii cu hormoni sau a operaţiilor estetice.Acizii graşi omega 3 din uleiul de măsline şi mai ales somon reduc riscul de apariţie al cancerului la sân şi luptă cu radicalii liberi.Mărarul este un cunoscut aliment pentru mărirea naturală a sânilor, deoarece stimulează secreţiile hormonale şi de estrogeni.Iată o reţetă simplă de plăcintă cu brânză, mărar şi somon pentru sâni mai mari şi fermi, fără efecte negative.Ingrediente:Foi de plăcintă (1 pachet)100 grame brânză telemea Ulei de măsline400 grame brânză grasă de vaci200 grame somon afumat4 ouă3 linguri smântânăMărar verde tocatSarePiperPentru crusta crocantă:1 ou2 linguri smântână100 grame caşcaval rasIncearca si reteta noastra de cheesecake cu struguri şi jeleu de vin care îmbunătăţeşte circulaţia sângelui Mod de preparare:Încingeţi cuptorul la treapta a treia, 180 de grade. Amestecaţi într-un castron telemeaua cu brânza de vaci, ouăle bătute separat, smântâna, bucăţile de somon fume, sare, piper şi mărarul tocat. Amestecaţi bine, până la omogenizare.Foile de plăcintă se dezgheaţă şi se împart în două părţi egale. Din prima parte de foi, luaţi fiecare foaie de aluat şi o ungeţi cu ulei de măsline, apoi o aşezaţi într-o tavă.Incearca si reteta noastra de prăjitură anti-rid cu grepfrut şi macDupă ce terminaţi prima tranşă de foi de plăcintă, turnaţi umplutura din brânză, mărar şi somon. Acoperiţi umplutura cu a doua serie de foi de plăcintă, unse fiecare cu ulei de măsline.Bateţi oul pentru crustă cu un praf de sare şi adăugaţi încet smântâna. Turnaţi peste plăcintă şi presăraţi deasupra caşcaval ras.Daţi tava la cuptor pentru circa 40-45 de minute, până se rumeneşte bine deasupra. După ce opriţi focul, lăsaţi plăcinta să se răcească şi tăiaţi porţii egale, după gust.Serviţi cu sana sau simplă!Poftă bună!