PEŞTE: Pane de şalău cu măghiran şi lămâie

.

Invata sa prepapri un file de salau pane ca la carte, cu maghiran si lamaie, alaturi de garnitura de legume delicioase.
► Ingrediente
► 600 g filé de şalău
►o linguriţă maghiran
►4 căţei usturoi
►sare
►cimbru verde
►4 ouă
►300 g pesmet
►50 g unt
►ulei pentru prăjit
►o legătură pătrunjel
►2 lămâi

► Preparare:
1. Se porţionează fileurile de şalău în fâşii egale, se condimentează cu sare, maghiran şi usturoi măcinat.
2. Se înfăşoară în folie de plastic şi se lasă la rece câteva minute, cât se pregăteşte compoziţia de pesmet.
3. Se topeşte untul, se adaugă pesmetul, sarea şi cimbrul. Se lasă să se răcorească şi se trec bucăţile de peşte prin pesmet, ou, pesmet şi se prăjesc în ulei încins.
4. Se servesc cu diverse garnituri şi se ornează cu lămâie şi pătrunjel.

  • Vezi cum arata somnul și cum se gateste acest peste gras!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton