Iata cum sa prepari o placinta cu cod ca la Rio de Janeiro. Delicios, sănătos si usor de facut, iata reteta.
Ingrediente
► un pachet aluat foitaj
►2 bucăţi cod
►800 ml lapte
►2 cepe
►100 g măsline negre fără sâmburi
►un gălbenuş
►50 g unt
►sare
►piper
Încearcă şi reţeta noastră de medalion de şalău cu roşii
► Preparare:
1. Se fierbe peştele în lapte,
15 minute. Se păstrează
100 ml lapte, restul se aruncă şi peştele se curăţă de oase şi se toacă mărunt.
2. În unt topit se căleşte ceapa tăiată, se adaugă peştele şi se fierb 15 minute cu laptele păstrat, sare şi piper.
3. Aluatul se modelează sub forma a patru peşti care se umplu cu peştele fiert cu ceapă. Se pun măslinele tocate şi, din resturi de aluat, se modelează grilaje care se aşază peste burta peştelui umplut. Se ung peştii cu gălbenuş şi se coc.