Iată cum să prepari un file de peşte aromat cu usturoi, busuioc şi lămâie.
► Ingrediente
► 800 g filé de peşte
► sare grunjoasă
► 1-2 lămâi
► piper negru măcinat
► ulei de măsline
► 6-8 căţei usturoi
► cimbru
► busuioc proaspăt
► Preparare:
1. Se porţionează bucăţile de peşte, se stropesc cu ulei de măsline, zeamă de lămâie şi se condimentează cu sare şi piper, după gust. Se aşază pe hârtie de copt, se presară cimbru şi usturoi.
2. Se împachetează filéurile în hârtia de copt, se aşază în tavă şi se bagă în cuptorul încins.
3. Se pregăteşte garnitura, în funcţie de preferinţă.
4. Se verifică dacă s-a făcut peştele, apoi se scoate de la cuptor şi se serveşte ornat cu frunze proaspete de busuioc.