Invaţă să prepari nişte crochete din somon cu pătrunjel şi lapte după o reţetă simplă şi rapidă.
►200 g somon proaspăt ► 4 felii de pâine ► 3 albuşuri de ou ► 50 ml ulei de măsline ► 200 ml lapte ► 1/2 legătură de pătrunjel proaspăt ► 1 linguriţă amidon alimentar ► 100 g pesmet ► ulei pentru prăjit
Încearcă şi reţeta noastră de supa de somon cu lămâie
1 Somonul se taie în bucăţi şi se amestecă într-un castron cu feliile de pâine, amidonul şi laptele, lăsându-se la macerat 30 de minute. Se adaugă apoi albuşurile de ou bătute spumă, uleiul de măsline şi pătrunjelul tocat mărunt şi se amestecă bine în continuare.
2 Se formează crochetele, se tăvălesc în pesmet şi apoi se pun la prăjit în ulei încins până se rumenesc.
3 După ce au fost scoase din ulei, crochetele se pun la scurs şi se pot servi imediat, cu lămâie şi garnitură de cartofi natur sau sos.