Învaţă să prepari un fel de mâncare cu peşte delicios şi exotic. Găteşte crap cu migdale şi impresionează oaspeţii.
Ingrediente:
► un peşte de 1 kg
►un ou
►150 g făină
►2 linguri parmezan ras
►coaja rasă a unei lămâi
►50 ml apă minerală
►sare
►piper
►ulei pentru prăjit
Pentru servit:
►100 g migdale feliate
Încearcă şi reţeta noastră de crap umplut
1. Se amestecă făina, parmezanul, coaja rasă de lămâie, sarea şi piperul. Se adaugă oul bătut şi apoi, puţin câte puţin, apa minerală. Se amestecă bine şi se lasă să se odihnească 30 de minute.
2. Feliile de peşte se trec prin aluat şi se prăjesc în baie de ulei încins.
3. Se scot pe şerveţele absorbante şi se aduc la masă presărate cu migdale feliate.