REŢETE: Meniu raw-vegan complet de Paşte

.

Pască raw cu stafide şi coajă de portocale dulce

Ingrediente:
120g făină de caju sau de migdale
80g făină de floarea-soarelui
2 curmale
esenţă de vanilie raw
Sirop de agave după gust
½ ceaşcă apă
Ingrediente umplutură pască raw:
100g caju
½ ceaşcă sirop de agave
70 grame stafide
2 linguriţe coajă de lămâie
70 grame coajă de portocală confiată sau deshidratată
50g unt de cacao
½ linguriță de turmeric sau şofran
100g nucă de cocos uscată, răzuită fin
REŢETE: Meniu raw-vegan complet de Paşte
Mod de preparare pască raw:
Amestecaţi toate ingredientele pentru aluat într-un blender, până obţineţi o pastă elastică şi groasă. Presaţi aluatul într-o formă de tort, cu marginile ridicate.
Amestecaţi toate ingredientele pentru umplutură, mai puţin stafidele şi coaja de portocală, până obţineţi un lichid gros ca smântâna. Adăugaţi nucă de cocos răzuită până obţineţi o pastă groasă. Adăugaţi stafidele şi coaja de portocală şi potriviţi cantitatea de sirop de agave.
Umpleţi forma din aluat şi ornaţi cu stafide, frunze de mentă, coajă de portocală confiată în casă sau capsuni.

Poftă bună şi Paşte fericit!
Încearcă şi Ruladă de nuci cu scorţişoară şi stafide fără foc
 
 

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton