Ingrediente:
120g făină de caju sau de migdale 80g făină de floarea-soarelui 2 curmale esenţă de vanilie raw Sirop de agave după gust ½ ceaşcă apă Ingrediente umplutură pască raw:
100g caju ½ ceaşcă sirop de agave 70 grame stafide 2 linguriţe coajă de lămâie 70 grame coajă de portocală confiată sau deshidratată 50g unt de cacao ½ linguriță de turmeric sau şofran 100g nucă de cocos uscată, răzuită fin
Mod de preparare pască raw:
Amestecaţi toate ingredientele pentru aluat într-un blender, până obţineţi o pastă elastică şi groasă. Presaţi aluatul într-o formă de tort, cu marginile ridicate.
Amestecaţi toate ingredientele pentru umplutură, mai puţin stafidele şi coaja de portocală, până obţineţi un lichid gros ca smântâna. Adăugaţi nucă de cocos răzuită până obţineţi o pastă groasă. Adăugaţi stafidele şi coaja de portocală şi potriviţi cantitatea de sirop de agave.
Umpleţi forma din aluat şi ornaţi cu stafide, frunze de mentă, coajă de portocală confiată în casă sau capsuni.