DESERT RAW: Coşuleţe cu ouă de Paşte şi cremă de căpşuni
Ingrediente:
1 ceaşcă pastă de migdale 2 linguriţe coajă de lămâie verde 2 linguriţe zeamă de lămâie verde Un praf sare de mare 1 ceaşcă sirop de agave Câteva frunze de spanac 2 ceşti cocos răzuit fin Ingrediente ouă de Paşte cu căpşuni:
1 ceaşcă alune caju înmuiate peste noapte 2 linguriţe zeamă de lămâie verde 2 linguri sirop de agave Un praf de sare de mare Esenţă de vanilie raw 2 linguri unt de cocos topit Câteva căpşuni ecologice
Mod de preparare coşuleţe dulci de Paşte:
Amestecaţi într-un blender pasta de migdale, coaja de lime şi sarea, adăugaţi siropul de agave şi spanacul. Adăugaţi nuca de cocos şi formaţi cu mâna coşuleţe din pasta obţinută. Lăsaţi la deshidratat circa 12 ore sau până se întăresc destul cât să stea ferme.
Pentru ouăle de Paşte cu căpşuni, amestecaţi toate ingredientele, fără ulei de cocos şi fructe, într-un blender. Adăugaţi, treptat şi uleiul de cocos şi căpşunile. Daţi la congelator circa 30 de minute apoi folosiţi o pungă sau un dispozitiv de şpriţat şi formaţi ouăle în coşuleţe. Păstraţi la frigider. Citeşte mai departe, pe pagina următoare şi află cum să prepari o delicioasă pască raw pentru Paştele de anul acesta.