Iata cum sa prepari o varianta inedita a unei retete clasice din Italia. Invata sa gatesti lasagna cu branza. Ingrediente ► o cutie foi de lasagna ►400 g brânză de vaci ►3 linguri smântână ►2 cepe ►2-3 căţei usturoi ►un litru suc de roşii ►ulei ►sare ►piper
Pentru servit: ►caşcaval ras ►busuioc
Încearcă şi reţeta noastră de lasagna cu spanac
Preparare: 1. Într-o tigaie, se încinge uleiul şi se pune o ceapă la călit. Se adaugă sucul de roşii, usturoiul presat, sare şi piper. Se lasă la fiert 15 minute.
2. Brânza se pune în mixer cu smântâna şi ceapa mărunţită.
3. Se unge cu ulei un vas de cuptor şi se aşază un strat de foi de lasagna, apoi brânză, suc de roşii şi tot aşa până la terminarea ingredientelor. Ultimul strat trebuie să fie de suc de roşii.
4. Se dă la cuptor pentru 25-30 de minute. Se serveşte caldă, cu caşcaval ras şi busuioc.