FRIPTURĂ: Rulorui de pui cu bacon şi camembert

.

Invata sa faci niste rulouri din piept de pui cu branza camembert invelite in bacon afumat ca la carte.
► Ingrediente
► 400 g piept de pui
►100 g camembert
►100 g unt
►12 bucăţi bacon afumat
►sare grunjoasă
►2-3 căţei usturoi
►piper negru măcinat
Pentru garnitură:
►200 g brânză camembert
►6 cartofi cu coaja roşie
►cimbru uscat şi măcinat

► Preparare:
1. Se feliază pieptul de pui. Se bat feliile cu ciocanul de şniţele, se condimentează cu sare, piper şi se ung cu unt şi usturoi pisat. Pe bucata de carne se aşază un cubuleţ de camembert, se rulează şi apoi se înfăşoară bucata de bacon.
3. Se prind rulourile cu scobitori şi se pun în tavă. Se dă tava la cuptor şi se rumenesc.
4. Se fierb cartofii între timp. După ce au fiert, se scot, se răcesc, se feliază şi se trec prin crema de camembert topită în prealabil. Se ornează cu cimbru uscat.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton