Învaţă să prepari fursecuri cu ciocolată delicioase, după o reţetă clasică şi uşoară.
Ingrediente:
►250 g unt
►250 g ciocolată amăruie
►esenţă de vanilie
►275 g zahăr
►4 ouă
►sare
►300 g făină
►100 g fulgi de migdale
►zahăr pentru pudrat
Încearcă şi reţeta noastră de biscotti cu cireşe şi migdale
1. Se topeşte ciocolata la baie de aburi.
2. Se freacă untul cu un praf de sare şi se adaugă zahărul în ploaie. Se obţine o cremă pufoasă şi fină. Se încorporează ouăle unul câte unul şi, la final, se adaugă ciocolata topită şi esenţa de vanilie.
3. Se cerne făina şi se adaugă împreună cu fulgii de migdale. Se formează biluţe din aluat care se trec prin zahăr pudră şi se pun apoi în tava tapetată cu hârtie de copt.
Fursecurile se dau la cuptor, la foc mijlociu, până se coc şi se crapă ca în imagine.