Invata sa prepari ciuperci umplute cu cascaval la cuptor ca la mama acasa, dupa o reteta delicioasa si rapida.
Ingrediente
► 300 g ciuperci întregi
►2 cepe
►3 căţei usturoi
►200 g caşcaval
►o lingură ulei de măsline
►câteva fire pătrunjel
►sare
►piper
Încearcă şi reţeta noastră de roşii umplute cu ciuperci
Preparare:
1. Se curăţă ceapa şi se taie peştişori. Ciupercile se curăţă şi ele şi se spală.
2. În ulei încins, se rumeneşte ceapa şi, când aceasta s-a înmuiat, se adaugă ciupercile. Se potriveşte de sare şi piper şi se lasă să fiarbă 10 minute la foc mic, împreună cu apa pe care şi-o lasă.
3. Apoi, se toarnă un mujdei făcut din usturoi, sare şi ulei şi se presară caşcavalul.
4. Se dă cratiţa la cuptorul încins, pentru 15 minute. Ciupercile se servesc calde, presărate cu pătrunjel.