Invata sa prepari ciuperci umplute cu cascaval la cuptor ca la mama acasa, dupa o reteta delicioasa si rapida. Ingrediente ► 300 g ciuperci întregi ►2 cepe ►3 căţei usturoi ►200 g caşcaval ►o lingură ulei de măsline ►câteva fire pătrunjel ►sare ►piper
Încearcă şi reţeta noastră de roşii umplute cu ciuperci Preparare: 1. Se curăţă ceapa şi se taie peştişori. Ciupercile se curăţă şi ele şi se spală. 2. În ulei încins, se rumeneşte ceapa şi, când aceasta s-a înmuiat, se adaugă ciupercile. Se potriveşte de sare şi piper şi se lasă să fiarbă 10 minute la foc mic, împreună cu apa pe care şi-o lasă. 3. Apoi, se toarnă un mujdei făcut din usturoi, sare şi ulei şi se presară caşcavalul. 4. Se dă cratiţa la cuptorul încins, pentru 15 minute. Ciupercile se servesc calde, presărate cu pătrunjel.