REŢETE de POST: Cartofi cu ceapă

.

Invata sa prepari niste cartofi aromati si deliciosi cu ceapa si rozmarin. Foarte potriviti in Postul Paştelui.
► Ingrediente
► 8 cartofi albi
►o linguriţă cimbru uscat
►o linguriţă sare grunjoasă
►2 cepe roşii
►2 linguri ulei
►piper
►rozmarin
Încearcă şi reţeta noastră de cartofi copti cu ciuperci
► Preparare:
1. Cartofii se spală foarte bine şi se pun la fiert în apă, în oala acoperită cu un capac. Apoi, se scurg, se curăţă de coajă cât sunt calzi, şi se lasă întregi.
2. Cât timp fierb cartofii, ceapa se căleşte în ulei încins şi, după ce a devenit translucidă, se adaugă o lingură de apă. Se lasă să se evapore apa şi se repetă operaţiunea de încă două ori.
3. Se feliază cartofii, se presară cu sare, cimbru şi piper şi se pun în tigaie, peste ceapă să se rumenească frumos. Se servesc ornaţi cu rozmarin.

    
Vedete din Romania Vedete internationale