Iată o mâncare clasică de toamnă, de care nu ne putem sătura şi care se poate consuma, fără carne, şi în post. Iată reţeta pentru ardei umpluţi delicioşi.
► Ingrediente ►4 ardei gras ►150 g ciuperci ►250 g orez ►2 cepe ►2 morcovi ►4 roșii ►sare ►piper ►ulei de măsline ►o legătură pătrunjel ►cimbru uscat și măcinat
► Preparare: 1. Se curăță și se spală ardeii. Se curăță ceapa, se toacă și se călește. Se pune şi orezul şi se călesc împreună. 2. Se spală apoi morcovii, se dau pe răzătoarea mică și se pun în cratiță peste ceapă și orez. Se amestecă cu atenție să nu se lipească. Spre final, se adaugă ciupercile și roșiile tăiate. 3. După ce s-a fiert compoziţia bine, se condimentează cu sare și piper. Se umplu ardeii și se bagă la cuptor. După ce s-au rumenit, se servesc ornaţi cu pătrunjel proaspăt.