O reţetă de vită cu legume delicioasă care va fi pe placul întregii familii.
► Ingrediente
► un kg antricot de vițel fără os
►6 cartofi medii
►6 morcovi
►2 cepe roșii
►o legătură usturoi verde
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat și boabe
►1-2 foi de dafin
►o legătură mărar
►o legătură pătrunjel
► Preparare:
1. Se spală bucata de antricot, se scurge bine și se taie cuburi. Se condimentează cu sare și piper, se pun foile de dafin și se bagă la rece câteva minute.
2. În timpul acesta, se iau legumele, se curăță, se spală bine, se taie cuburi potrivite și se pun în tavă împreună cu carnea. Se amestecă bine, se adaugă ceapa și usturoiul tăiate rondele, se acoperă cu capacul și se bagă în cuptorul încălzit în prealabil.
3. Se lasă aproximativ două ore și apoi se scot. Se servesc ornate cu mărar sau pătrunjel.
Încearcă şi reţeta de vită în sos roşu!