TARTĂ CU ROȘII

.

o tartă pe care trebuie să o încerci şi tu măcar o dată. Se face uşor şi este bună.
► Ingrediente
Pentru aluat:
►200 g margarină
►un praf sare
►150 ml apă minerală
►o lingură oțet
►350 g făină
Pentru umplutură:
►2-3 cepe
►un kg roșii
►30 ml ulei de măsline
►2 linguriţe muştar
►sare
►piper
►cimbru
►200 g caşcaval
►50 g pesmet

► Preparare:
1. Se taie margarina cubulețe, se pune într-un bol, se adaugă apa, sarea, oțetul și făina cernută. Se încorporează și se lasă la rece 60 de minute.
2. Se spală roșiile, se feliază și se condimentează cu sare.
3. Separat, se freacă muștarul cu ulei de măsline, sare, piper și se adaugă cimbrul.
4. Se întinde aluatul într-o foaie potrivită, de mărimea formei, se unge cu pasta de muștar, se așază un rând de roșii, ceapa tăiată solzișori fini și se presară pesmet și caşcaval ras. Se coace până se rumeneşte.
Încearcă şi o reţetă de desert: tartă cu brânză!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton