SPECIALITATE GRATINATĂ

.

O mâncare delicioasă care se face uşor. Perfectă pentru serile când găteşti pe grabă!
► Ingrediente
► 800 g ciuperci medii
►150 g cașcaval sau mozzarella
►250-300 g bacon
►o legătură pătrunjel
►50 ml vin alb dulce
►sare
►piper negru măcinat
►3-4 linguri ulei

► Preparare:
1. Se curăță ciupercile și se spală.
2. Se așază în tavă, se stropesc cu ulei și se potrivesc cu sare și piper.
3. Se bagă pentru început în cuptor să scadă uşor.
4. Se scot și, printre ciuperci, se presară cubulețe de bacon și caşcaval sau mozzarella. Se mai bagă maximum 10 minute în cuptor.
5. Spre final, se stropesc cu vinul dulce.
6. Se scot ușor rumenite și se servesc ornate cu pătrunjel proaspăt.
Foto: Thinsktock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton