Se face uşor şi este delicioasă!
PORȚII: 4
PREPARARE: 30 min
coacere: 80 MIN
►Ingrediente
► 600 g piept de curcan
►2-3 vinete
►3-4 roșii
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat
►3-4 căței usturoi
►50 g unt
►cimbru
►busuioc
►1-2 linguri pesmet rumenit
►Preparare:
1. Se feliază pieptul de curcan în bucăți potrivite, se pun într-un bol, se condimentează cu sare, piper, usturoi măcinat, cimbru și busuioc. Se stropesc cu unt topit și se lasă la rece.
2. Între timp, se curăță vinetele, se spală, se feliază și se pun în sită să se scurgă. Se încinge uleiul în tavă, se taie şi roşiile.
3. La final, se așază în tava tapetată cu unt și pesmet. Se intercalează cu mozzarella și pe deasupra se presară cimbru și busuioc. Se coc la foc potrivit și se servesc ornate cu frunzulițe de busuioc proaspăt. Încearcă şi reţeta de gogoşele cu vinete!
Foto: Thinkstock