Rulouri cu somon și brânză

.

Ce poate fi mai sănătos de atât? Încearcă această reţetă simplă şi delicioasă cu somon afumat şi branză!
PORŢII: 4
Preparare: 30 MIN
Ingrediente:
► 8-12 felii de somon ușor afumat
►150 g brânză mascarpone
►100 g brânză brie
►100 g nucă măcinată
►un praf piper
►zeama de la 1-2 lămâi
►1-2 lingurițe capere mici
►ulei de măsline
►chivas pentru ornat

1. Se desfac bucățile de somon și se stropesc cu zeama de la 1-2 lămâi și puțin ulei de măsline. Se lasă la rece.
2. Se toacă nuca julien, se umezește și se coace câteva minute. Se scoate după ce a devenit crocantă și se lasă să se răcorească.
3. Separat, se amestecă brânza mascarpone cu cea brie, se pasează cu blenderul și se obţine o cremă consistentă și cu un gust deosebit.
4. Se taie câteva fire de chivas, se adaugă în compoziție, se pun nuca, piperul și caperele. Se omogenizează și se așază crema pe fiecare felie de somon. Se rulează și se servește ornată cu chivas.
Încearcă şi reţeta de somon cu legume!
Foto: Thinkstock

    
Vedete din Romania Vedete internationale