Reţetă: Ruladă de pui cu ciuperci

.

O gustare perfecta pentru un mic dejun delicios.
► Ingrediente
► 600 g carne de pui tocată
► 2 ouă
► o legătură ceapă verde
► o legătură mărar
► sare
► o legătură pătrunjel
► piper
► 75 g unt
► 75 g cașcaval
► 500 g aluat franțuzesc
► 400 g ciuperci
► 2-3 linguri pesmet
► 2-3 linguri ulei

► Preparare:
1. Se amestecă bine carnea tocată cu ouăle, ceapa și verdeața călită 2-3 minute în prealabil. Se condimentează cu sare și piper.
2. Separat, se curăță ciupercile, se spală și se lasă să se scurgă în sită. Se taie mărunt și se călesc împreună cu ceapa și verdeața. Se adaugă 1-2 linguri de pesmet și cașcaval ras ca să se lege.
3. Între timp, se scoate foaia, se întinde cu sucitorul și se pune un strat de ciuperci, apoi carnea tocată. Se rulează și se bagă în cuptor la 120°C.

    
Vedete din Romania Vedete internationale