PASTE CU SOS DE BRÂNZĂ

.

O reţetă italiană foarte gustoasă!
► Ingrediente
► 400 g paste
►400 g broccoli
►2 morcovi
►100 g cașcaval
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat
►100 g cremă de brânză
►3-4 ouă
►50 g unt
►2 linguri parmezan

► Preparare:
1. Se fierb pastele. Se curăță broccoli și se fierb.
2. Morcovii se curăță, se spală, se taie felii subțiri și se călesc în puțin unt. După ce s-au înmuiat ușor, se dau deoparte.
3. Separat, se prepară crema din brânza moale și cașcavalul ras. Se adaugă ouăle bătute spumă şi sare, după gust.
4. Se scot pastele, se scurg, se trec prin apă rece și se așază în tava tapetată cu unt și pesmet. Printre paste se pun morcovii și broccoli și, la sfârșit, se toarnă sosul călduț. Se bagă în cuptor și se rumenesc.
Încearcă şi reţeta de paste cu ciuperci!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton