PANÉ DE PUI cu sos aromat

.

Puiul pane este delicios şi nu se face deloc greu. Trebuie să încerci şo sosul aromat!
PORȚII: 4
PREPARARE: 40 min
coacere: 30 MIN

► Ingrediente
► 500 g piept de pui
►4 ouă
►o lingură muștar
►sare
►piper măcinat
►100 g pesmet
►3-4 linguri făină
►mărar
►ulei pentru prăjit
►4 căței usturoi
►200 g maioneză
►o varză
►50 g porumb
►un morcov
►un ardei
►ulei de măsline
►oțet
►capere

► Preparare:
1. Se feliază pieptul de pui. Se bate cu ciocanul de șnițele și se unge cu muștar. Se condimentează apoi cu sare și piper.
2. Separat, se bat ouăle, se potrivesc cu sare, după gust. Se trec bucățile de piept prin pesmet, făină şi ou şi apoi se prăjesc în uleiul încins.
3. Se amestecă maioneza cu usturoiul pisat și cu mărarul. Se pregătește salata din porumb, ardei tăiat, morcov ras și varză. Se prepară sosul din ulei şi oțet. Se adaugă peste salată și se servește cu pané de pui. Se ornează cu capere.
Încearcă şi reţeta de şalău pane!
Foto: Thinkstock

    
Vedete din Romania Vedete internationale