Pachețele cu șalău și legume

.

O reţetă foarte sănătoasă cu peşte. Se face uşor şi e delicioasă!

PORŢII: 4
PREPARARE: 30 min
prăjire: 15 MIN
Ingrediente:
► 8 bucăți filé de șalău
►un fruct de mango
►2 ardei galbeni
►8-10 roșii cherry
►2 cepe roșii ►sare grunjoasă
►2 linguri ulei de măsline
►busuioc verde
►piper alb măcinat
►mentă pentru ornat
1. Se unge tigaia cu ulei de măsline și se pun bucățile de șalău. Se lasă 4-5 minute pe fiecare parte. La final, se presară sare grunjoasă și un praf de piper şi se scot cu atenție, cu o spatulă lată, să nu se rupă.
2. Se curăță, între timp, fructul de mango și se taie cubulețe.
3. Ardeiul, ceapa și roșiile se spală și se taie cubulețe. Se încinge tigaia, se pun uleiul de măsline și apoi legumele.
Se perpelesc câteva minute, cât să devină aurii și lucioase, și, la final, se adaugă fructul de mango și busuiocul verde tocat mărunt.
4. Se umplu feliile de șalău, se împachetează şi se așază pe un platou. Se ornează cu mentă și se servesc ușor călduțe.
Încearcă şi medalion de şalău cu roşii!
Foto: Thinkstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton