Ouă ruseşti umplute cu sprot

.

Încearcă acest aperitiv simplu de făcut care îi va încânta pe invitaţii tăi.

PENTRU 10 BUCĂŢI – PREPARARE: 15 MINUTE

►5 ouă fierte tari
► 10 bucăţi de sprot afumat
► 1 lingură maioneză de salată
► sare
► piper măcinat
► 1 lingură mărat tocat mărunt

► Ouăle se curăţă de coajă şi se taie în jumătăţi, pe lungime. Se scoate gălbenuşul cu o linguriţă şi se toacă mărunt. Sprotul se taie în bucăţi mici, se păstrează zece bucăţele, iar restul se amestecă bine cu gălbenuşul şi maioneza. Se dă cu sare şi piper.
► Jumătăţile de albuş se umplu cu această compoziţie, se presară mărar şi se decorează cu bucăţelele de sprot rămase.
Încearcă şi această reţetă de ouă umplute!
Foto: Thinkstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton