Încearcă acest aperitiv simplu de făcut care îi va încânta pe invitaţii tăi.
PENTRU 10 BUCĂŢI – PREPARARE: 15 MINUTE
►5 ouă fierte tari ► 10 bucăţi de sprot afumat ► 1 lingură maioneză de salată ► sare ► piper măcinat ► 1 lingură mărat tocat mărunt
► Ouăle se curăţă de coajă şi se taie în jumătăţi, pe lungime. Se scoate gălbenuşul cu o linguriţă şi se toacă mărunt. Sprotul se taie în bucăţi mici, se păstrează zece bucăţele, iar restul se amestecă bine cu gălbenuşul şi maioneza. Se dă cu sare şi piper. ► Jumătăţile de albuş se umplu cu această compoziţie, se presară mărar şi se decorează cu bucăţelele de sprot rămase. Încearcă şi această reţetă de ouă umplute!
Foto: Thinkstock