Mousse de ciocolată

.

Un dulce delicios, uşor de făcut şi foarte fin!

Ingrediente:
►300 g cremă de ciocolată cu 75% cacao
►350 g frișcă
►4 albușuri
►6 linguri zahăr pudră
►coajă de portocală confiată
►biscuiţi zdrobiţi
►un plic zahăr vanilat

1. Se scoate crema de ciocolată din frigider și se ține la temperatura camerei pentru aproximativ 60 minute.
2. Separat, se bat albușurile cu zahărul și zahărul vanilat.
3. Bezeaua se mixează aproximativ 20 de minute, ca să fie bine bătută, și se lasă la aceeași temperatură.
4. Se bate şi frişca. Se încorporează crema de ciocolată în bezea și apoi se adaugă frișca.
5. Se ornează cupele cu biscuiţi zdrobiţi şi cu coajă de portocală confiată.
Încearcă şi mousse de ciocolată cu portocale!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton