Toată lumea adoră macaroanele cu brânză care se fac atât de uşor!
PORȚII: 4
PREPARARE: 30 min
FIERBERE: 40 min
coacere: 40 MIN ► Ingrediente
►400 g paste
►200 g telemea de vacă
►un plic zahăr vanilat
►5 ouă
►100 g unt
►3-4 linguri smântână
►un praf sare
►1-2 linguri pesmet alb
►frunze de mentă
► Preparare:
1. Se fierb pastele. După aceea, se iau de pe foc, se scot din apa în care au fiert și se trec prin jet de apă rece 3 minute. Se lasă apoi în sită să se scurgă bine. Separat, se rade brânza pe răzătoarea mică.
2. Pastele fierte se amestecă cu brânza rasă, cu ouăle, smântâna, o parte din cantitatea de unt și zahărul vanilat.
3. Se tapetează tava cu restul de unt și pesmet. Se toarnă compoziția și se bagă la cuptor. Macaroanele se servesc cu zahăr, nuci măcinate sau iaurt. Se ornează cu mentă.
Nu ezita sa citesti aceste retete simple cu paste! Iti vor face viata mai usoara!
Foto: Thinkstock