Legume al forno

.

O reţetă de vară care merită încercată chiar diseară!
PORȚII: 4
PREPARARE: 30 min
FIERBERE: 40 min
coacere: 30 MIN
►Ingrediente
►3 ouă
►50 g unt
►2-3 linguri făină
►2 linguri smântână pentru gătit
►150 ml lapte
►3-4 linguri ulei de floareasoarelui
►150 g mozzarella
►parmezan
►sare
►frunze de pătrunjel

►Preparare:
1. Se spală conopida și broccoli, se desfac buchețele și se fierb în apă clocotită cu sare. Se scot în sită să se scurgă.
2. Separat, se desfac ouăle într-un bol, se bat spumă cu un praf de sare și cu uleiul de floarea-soarelui. Se adaugă smântâna și făina cernută. Se subţiază cu lapte fierbinte.
3. Se tapetează tava cu unt. Se pune mozzarella felii, intercalată cu buchețelele de conopidă și broccoli. Pe deasupra, se toarnă sosul și se dă la cuptor.
4. După ce s-a copt, se servește cu parmezan și pătrunjel.
Încearcă şi reţeta de tortilla cu legume!
Foto: Thinkstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton