FRIGĂRUI DE PUI CU SOS IUTE

.

O reţetă de vară de încercat la un grătar cu prietenii
► Ingrediente
► 800 g carne de pui
►sare
►piper
►o ceapă mare roșie
►cimbru verde
Pentru sos:
►200 ml piure de ardei
►2-3 linguri sos de chilli
►50 ml suc de roșii
►ulei de măsline pentru uns
►30 ml vin alb demisec
►bețe de frigărui
►o lingură zahăr

► Preparare:
1. Se taie carnea de pui cubulețe, care se pun într-un bol, se stropesc cu ulei de măsline și se adaugă sare, piper măcinat, cimbru verde și rondele de ceapă. Se presară și o linguriță de zahăr tos și se toarnă vinul alb.
2. Separat, se pun într-un ibric ingredientele pentru sos și se fierb. La final, se adaugă sare.
3. Se înfig bucățelele de carne pe bețe, se pun pe grătarul încins și se rotesc pe toate părțile, ca să se rumenească uniform. Se servesc cu sosul iute de ardei.
Încearcă şi frigărui din cartofi cu bacon!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton