Home > Culinar > Reţetă fără foc: Spumă de zmeură raw
Reţetă fără foc: Spumă de zmeură raw
.
Ei cum puteam să ratăm în acest sezon sufocant un preparat răcoritor şi sănătos. Da, spuma de zmeură, la fel ca şi spuma de căpşune, se poate prepara în varanta raw. Cum? Simplu, frişca raw te ajută.
Pentru prepararea ei vei avea nevoie de 1 cană de nuci caju, înmuiate 2 ore în apă. În plus, nu uita că ai nevoie de o jumătate de cană de apă, 1 linguriţă de zeamă de lămâie, un sfert de linguriţă de sare şi un sfert de lingură de pudră de prebiotice.
Toate ingredientele se mixează, iar când totul devine o pastă se toarnă într-un bol care, iniţial, se lasă 12 ore la temperatura camerei şi alte 24 la frigider.
După ce frişca este gata, fructele se pun în blender, şi se amestecă până ce totul se a transforma într-o pastă. Mai poţi pune, după gust, sirop de agave, rom sau o păstaie de vanilie.