Drob de ciuperci

.

E foarte gustoasă această reţetă vegetariană care imită perfect drobul de miel!

Ingrediente:
►un kg ciuperci asortate
►250 g unt
►3-4 ouă
►4 linguri pesmet alb
►1-2 linguri parmezan
►o legătură pătrunjel
►o rădăcină pătrunjel
►zeamă de lămâie
►nucșoară
►sare
►piper
1. Se curăță ciupercile, se spală bine și se taie feliuțe fine. Se pun într-un bol și se stropesc cu zeamă de lămâie, să nu se înnegrească.
2. Separat, se freacă untul cu gălbenușurile, cu sare și piper, după gust, și rădăcina de pătrunjel rasă.
3. În compoziție se adaugă pesmetul alb, nucșoara și se amestecă împreună cu ciupercile.
4. Separat, se bat albușurile spumă și se încorporează în compoziția de ciuperci. Se unge o tavă cu grăsime, se presară parmezan și se toarnă ciupercile. Se presară un strat de pătrunjel tocat mărunt, se acoperă și se coace la 150°C. Se servește după ce s-a răcorit.
Încearcă şi reţeta de paste cu ciuperci!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton