Această reţetă de desert se face rapid şi este deliciosă! Invitaţii tăi vor fi cuceriţi de gustul ei!
Ingrediente:
►200 g brânză mascarpone
►300 ml frișcă lichidă
►100 ml sirop de căpșune
►250 g fructe de pădure
►8-10 căpșune
►200 g biscuiți
►esenţă de migdale
►2-3 lingurițe zahăr pudră
1. Se pregătesc pentru început biscuiții. După ce s-au rupt, se stropesc cu esenţă de migdale și se lasă la temperatura camerei.
2. Separat, se spală fructele de pădure şi căpşunele și se pun să se scurgă pe un șervet absorbant. Este bine să nu aibă niciun strop de apă.
3. Se amestecă brânza mascarpone cu frișca lichidă și se așază un strat de cremă, unul de sirop, altul de biscuiți aromați, fructe și tot așa.
4. Se ornează cupele cu fructe și se pudrează cu un strat subțire de zahăr. Încearcă şi reţeta de pacheţele cu fructe de pădure!
Foto: Thinkstock