Andreea Ibacka (35 de ani) a devenit la începutul lunii octombire mămica unui băiețel. Frumoasa actriță și soțul ei, Cabral (44 de ani), sunt fericiții părinți ai celui mai nou membru al familiei și ai micuței Namiko (2 ani). Andreea nu este doar o super-mămică, dar este și o bucătăreasă foarte iscusită, iar prin pasiunea ei pentru gătit reusește să prepare feluri de mâncare absolut savuroase.
Ori de câte ori vrea să-și răsfețe soțul, Andreea îi pregătește un preparat delicios pe bază de pui.
Andreea Ibacka a împărtășit, pe blogul ei, rețeta ei de pui cu lămâie, despre care spune că se numără printre felurile preferate ale lui Cabral.
“Aseară am pregătit ceva bun. Și pentru că soțul a mâncat de s-a lins pe degete (a se citi a lins și farfuria, de-a tocit smalțul), m-am gândit că poate ți-ar plăcea și ție rețeta asta”, a scris actrița pe pagina sa, iar apoi a prezentat rețeta.
Se topește o bucățică de unt într-o tigaie întinsă și pune puiul la prăjit, împreună cu condimentele. Se amestecă des, pentru ca puiul să se facă uniform.
Separat, se storc lămâile și strecoară sucul. Când puiul e aproape gata rumenit, se toarnă sucul de lămâie deasupra și se amestecă încă vreo 2-3 minute. Poftă bună!