Cori Grămescu ne propune pe pagina ei de Facebook o nouă reţetă sănătoasă şi dietetică de post: cremă de morcov şi praz cu fulgi de migdale.
După cum spune şi Cori Grămescu, reţeta este foarte simplă şi rapidă, perfectă pentru un prânz luat pe fugă sau pentru serile când vrei să iei o cină uşoară.
Ingrediete:
– 2 morcovi
– 1 fir de praz
– apă
– sare, piper, chilli
– fulgi de migdale
Preparare
Iată ce a scris Cori pe Facebook: „Fierbi 2 morcovi vreo 10 minute, pui un fir de praz (partea albă doar) tăiat rondele şi mai fierbi încă 5-7 minute, le scoţi, le pui în blender cu o parte din apă (în funcţie de cât de cremoasă vrei să fie supa, adaugă apa treptat). Sărezi, pui chilli şi piper, adaugi fulgii de migdale şi aia e. Nu-i nici o filosofie, e totul gata în 15 min.”
Antrenoarea de fitness ne recomandă să servim această supă cu batoane Fibrio cu mac.